Compromiso Confianza Confidencialidad
Compromiso Confianza Confidencialidad

Com entenem els RR.HH

Les persones constitueixen el Talent que fa que una Organització o Empresa surti endavant, aportant, no només el seu treball diari, sinó les seves idees, creacions i aquelles competències que li siguin pròpies per a aconseguir-ho.

 

No cal dir que a l’actualitat, tenir el Talent adequat treballant a la teva empresa pot marcar la diferència respecte de la teva competència.

 

Per això, a Med3C ajudem a que les empreses aconsegueixen:

  • Primer, incorporar aquest Talent que els hi cal per a aconseguir els seus objectius, mitjançant Processos de Selecció personalitzats a cada necessitat, per que cada client és únic.
  • Segon, retenir el Talent un cop assolit. Com? Definint estratègies que aconsegueixin desenvolupar-lo al màxim, integrant-se a l’organització. Això s’anomena Gestió del Talent.  

 

Si, pel motiu que fos, no interessés a l’Organització la continuïtat d’algun dels seus membres, Med3C actua com a facilitador de la sortida.

 

La Gestió del Talent consisteix en un conjunt d’estratègies i serveis que compilen i faciliten la millora de la trajectòria de qualsevol persona a la seva carrera professional, sigui a una empresa o organització concreta, sigui al llarg de la seva vida laboral.

 

Per això, dins de la Gestió del Talent, Med3C inclou la Selecció, el Desenvolupament Professional (plans de carrera i formació), la Avaluació de la Trajectòria (amb mecanismes com l’Avaluació per resultats), la Millora contínua (el desenvolupament i potenciació de la seva pròpia plantilla) o el Disseny Organitzacional (estructuració de nous departaments o àrees, o reestructuració dels antics) entre d’altres; sense deixar de banda la Prevenció de Riscos (els riscos psico-socials adquireixen cada cop més una major preeminència), o el Tractament de la Informació, per exemple.

 

La nostre filosofia,compromís, confiança, confidencialitat, és plenament aplicable al món dels RR.HH. L’enfocament pràctic amb el que abastem cada nova situació i la total adaptació a les necessitats dels nostres clients ens porten a fer actuacions dirigides cap a obtenir la seva satisfacció, treballant cos a cos amb tots els membres de l’Organització o Empresa implicats, aconseguint així els objectius dissenyats.