Compromiso Confianza Confidencialidad
Compromiso Confianza Confidencialidad

Compromís, confiança, confidencialitat és el nostre lema.

 

                               

En el nostre treball el compromís amb el nostre client és total, ja que des del primer moment en el que acorre a nosaltres pot esperar una total entrega i dedicació per a trobar la millor manera de gestionar i aconseguir que solucioni el conflicte que l’ha portat a nosaltres. La nostre professionalitat ens avala. Tenim cura dels nostres clients. 

 

 

Durant la Mediació consolidarem la  confiança que ha dipositat en nosaltres, doncs som conscients de que és un gran pas deixar el seu problema a les nostres mans per a que el gestionem. Estarem a l’alçada, ajudant-li en el procés que li permetrà trobar les seves pròpies solucions.

 

 

La confidencialitat completa i permanent està garantida durant el procés, ara i en el futur. La naturalesa delicada i personal de les situacions que gestionem i el nostre propi codi ètic així ho exigeix.

 

 

A Med3C entenem la Mediació com l’oportunitat de canvi que ens oferim a nosaltres mateixos, evolucionant cap a un futur en el que serem capaços d’encarar els nostres conflictes d’una manera més eficaç, gestionant millor les nostres emocions i traient un major profit dels postres propis recursos.