Compromiso Confianza Confidencialidad
Compromiso Confianza Confidencialidad

Med3C és una organització que arrenca amb un objectiu: Aconseguir que la Cultura de Mediació arreli el màxim possible en el món empresarial i públic, molt castigat per l’actualitat social i econòmica.

 

 

Per a aconseguir-ho, professionals pluridisciplinars, especialistes en diferents àmbits, fan que les seves experiències vitals i professionals conflueixin en Med3C per a donar a conèixer les grans possibilitats que ofereix la Mediació en el dia a dia de les persones que integren les empreses i institucions públiques o privades.

 

  

Med3C entén la mediació com la guia d’un procés d’ajuda destinat a les persones que volen trobar respostes a les seves discrepàncies i, alhora, a millorar com afrontar-les en el futur.

 

 

Aquesta guia, mitjançant professionals com nosaltres, fa que el procés que gestiona Med3C sigui ràpid, econòmic i satisfactori, ja que fomenta la resolució del problema a través del diàleg i la calma entre persones, sempre mirant cap endavant

 

 

El nostreCOMPROMÍS és el d’ajudar-lidurant el procés, guanyant-nos la seva CONFIANÇAdurant el mateix. Les RESPOSTES sortiran de les persones que participin VOLUNTÀRIAMENT en el procés, ja que en aquest podran obrir-se completament, al garantir una total CONFIDENCIALITAT per part dels nostres mediadors.